Home lifestyle Rustgevend interieur: de muur aankleden

Rustgevend interieur: de muur aankleden

door Mysig
Decoratie muur

Afgelopen weekend heb ik één van mijn hoge, kale muren in de woonkamer in een nieuw jasje gestoken. Ik heb hierbij geprobeerd om deze witte muur meer warmte en gezelligheid te doen uitstralen, maar tegelijk sober en rustgevend te houden om niet te veel prikkels te hebben.

Decoratie muur

© Elise Cordaro

Hét gewei

Laten we beginnen bij mijn center piece dé eye catcher van de woonkamer. Na een queeste van anderhalf jaar heeft mijn gewei van washi tape eindelijk plaats kunnen ruimen voor the real thing, een groot rendiergewei, gekocht op de Brusselse kerstmarkt. Om dit gewei alle eer aan te doen, heb ik het centraal boven mijn Kallaxkast van Ikea gehangen en heb ik dit gedeelte van de muur verder leeg gelaten. Ook de decoratie bovenop de kast heb ik bewust beperkt gehouden.

Gewei muur

© Elise Cordaro

Een plek voor decoratie

Voor mijn decoratiespulletjes moest ik dus een ander plekje vinden. Ik hou enorm van prullaria omdat het een ruimte meteen aankleedt en persoonlijker maakt. Maar als je het op teveel verschillende plaatsen rondstrooit, kan het druk en rommelig ogen. Daarom kocht ik een String Pocket wandrekje bij Espoo, speciaal om mijn decoratie uit te stallen. Door alles te centraliseren, binnen dezelfde kleurschakeringen te blijven en wat open plekken te houden, komt het helemaal niet druk over.

Decoratie muur

© Elise Cordaro

Wat je nog leuk zou vinden

2 Opmerkingen

Saskia 25 februari 2016 - 11:10

Zeer leuk om je sieraden aan op te hangen!

Reply
Eva 21 januari 2021 - 18:53

Van waar heb je die lichtkoepel naast de bloemen? Geeft een magische sfeer

Reply

Laat een opmerking achter