Home lifestyle 4 modeblogs die je moet volgen

4 modeblogs die je moet volgen

door Mysig

Het internet is vergeven van de modeblogs en wie graag op de hoogte blijft ziet al snel door het bos de bomen niet meer. Zelf beperk ik mij tot slechts enkele blogs die het naar mijn mening verdienen om gelezen te worden. Laat je meeslepen door de dromerige modewereld met deze 4 topblogsters.

Kayture (Kristina Bazan)

© Kayture

© Kayture

Kayture is de high fashion blog van de Zwitserse schone Kristina Bazan. Ze is amper 20 jaar en richtte de blog op in 2011, samen met haar partner Jamers Chardon die ook haar persoonlijke fotograaf is. Intussen wordt ze omringd door een heel team waarmee ze de wereld rondreist en steden aandoet om jaloers op te zijn. Ze werkt samen met de grootste modemerken en haar blog geeft je een fijne blik achter de schermen met veel kwalitatieve foto’s.
www.kayture.com

The Blonde Salad (Chiara Ferragni)

© Timur Emek

© Timur Emek

Het gezicht achter The Blonde Salad is dat van de Milanese Chiara Ferragni. Haar blog is wereldberoemd en heeft het zelfs geschopt tot case study aan de Universiteit van Harvard. De 27-jarige blogster verdiende vorig jaar 7 miljoen euro met The Blonde Salad en heeft intussen 16 mensen in dienst. Ze lanceerde zelfs haar eigen schoenlijn.
www.theblondesalad.com

Fashionata (Sofie Valkiers)

© www.vogue.com.cn

© www.vogue.com.cn

Onze Belgische trots Sofie Valkiers slaagde erin om zich vanuit ons klein landje naar de eerste rij van de grootste fashion shows te bloggen. Tijdens de modeweken wordt ze steevast opgemerkt door Vogue streetstylefotografen in outfits om u tegen te zetten. Sinds kort heeft ze niet alleen een column in Het Laatste Nieuws, maar ook in de Chinese Vogue.

Polienne (Paulien Riemis)

© Wannes Riemis

© Wannes Riemis

Wie meer van outfitposts houdt, moet zeker eens een kijkje nemen op de blog van Paulien Riemis. Deze Antwerpse fashionsita is naast blogster ook model en studente. Haar outfits zijn vaak minimalistisch met een vleugje tomboy. Ze blogt al sinds 2009 en sleepte onlangs een samenwerking met Estée Lauder in de wacht.
www.polienne.com

Wat je nog leuk zou vinden

7 Opmerkingen

Myriam 16 maart 2015 - 15:28

Dat zien er super leuke mode blogs uit. Wat ik me wel soms afvraag, bestaan er ook mode blogs voor en of door mensen ouder dan 40? Misschien heb ik gewoon nog niet goed genoeg gezocht?

Reply
Mysig 17 maart 2015 - 12:57

Dat is een heel goeie vraag! Ik vermoed van wel, al ben ik ze zelf ook nog niet tegengekomen. Tiany Kiriloff is 37, dat komt al wat in de buurt;) http://belmodo.tv/kirilove/

Reply
Myriam 17 maart 2015 - 15:54

Daar ga ik wel eens kijken. Ik ben zelf totaal geen mode of makeup of diy blogster. Mij gaat het om het schrijven vooral. Maar ik denk toch dat voor iemand die wel met mode bezig is, er een hele markt openligt: vrouwen van veertig plus zijn ook graag mooi gekleed, maar niet op dezelfde manier als hun dochter 😉

Reply
sh∅uldbuythis 17 maart 2015 - 17:26

Zelf kende ik alleen Polienne (en ooo wat is haar stijl fijn!), dus dank voor de andere tips 🙂

Reply
Mysig 17 maart 2015 - 20:50

Graag gedaan! Jij hebt ook een fijne blog, trouwens 😉

Reply
imke 21 maart 2015 - 18:59 Reply
Mysig 21 maart 2015 - 20:10

Bedankt!

Reply

Laat een opmerking achter