Home lifestyle DIY: Gouden vaasjes

DIY: Gouden vaasjes

door Mysig

Meer dan glazen flesjes en een likje verf heb je niet nodig om een unieke en decoratieve vazen te maken. Zelf houd ik enorm van gouden of koperen accenten in ons interieur en dus maakte ik deze flesjes.

DIY vaas

De grote vaas is de eenvoudigste. Je plakt het gedeelte af tot waar de verf mag komen, even goed schudden met een bus spuitverf en spuiten maar. Let wel op dat je niet te dicht op de fles spuit, anders krijg je druppels en loopt de verf er gedeeltelijk af. Ga ook zeker buiten staan, want de verf gaat alle kanten op. Tenslotte laat je de vaas lang genoeg drogen en is ze klaar voor gebruik.

DIY vaasjes

De twee kleine vaasjes heb ik in twee kleuren gedaan. De witte verf heb ik aan de binnenkant van het flesje aangebracht, omdat ik de glans van het glas wou behouden. Je kan dit doen door voldoende verf in het flesje te laten lopen en er vervolgens mee te draaien tot de verf alles heeft gedekt. Het gouden gedeelte onderaan heb ik op dezelfde manier aangepakt als bij de grote vaas. Daarna heb ik de de vaasjes met wat bindtouw aan elkaar gebonden.

En voilà, zo snel heb je unieke vaasjes om je interieur mee te sieren.

Wat je nog leuk zou vinden

1 Opmerking

DIY: cactus bloempotjes uit blik | mysig 23 juni 2015 - 18:34

[…] Zo heb ik altijd materiaal voor wanneer mijn DIY-kriebels de kop opsteken. Ik maakte eerder al vazen van glazen flessen. Dit weekend was het tijd om mijn blikken om te toveren tot iets decoratiefs. Omdat er veel te […]

Reply

Laat een opmerking achter