Home lifestyle Outfit: Wat draag je op kantoor bij 30°C?

Outfit: Wat draag je op kantoor bij 30°C?

door Mysig
zomeroutfit op kantoor

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Zomerse, wat zeg ik, tropische temperaturen maken dan toch hun intrede in ons druilerig Belgenlandje. Lange broeken en sjaals, move over! Want nu zijn jurkjes en zonnebrillen aan de beurt. Maar zoals velen zal ik de zengende temperaturen vanop kantoor moeten meemaken. Op zoek dus naar een zomerse outfit die aanvaardbaar is op het werk.

zomeroutfit op kantoor

© Elise Cordaro

Een short op het werk?

Hoewel ik fan ben van jurkjes zal ik toch altijd net iets meer op mijn gemak zijn met een extra lap stof tussen mijn benen. Maar een short op het werk lijkt bij de eerste gedachte dan weer een no go, en dat is ook zo wanneer het gaat om een uitgerafelde jeansshort die in zithouding nog weinig aan de verbeelding overlaat. Maar een langere, losse short vind ik perfect kunnen en ik vond er een mooie bij Only.

zomeroutfit op kantoor

© Elise Cordaro

Gek op kraagjes

Dankzij de effen marineblauwe kleur vormt de short bovendien een perfect basisstuk en dat brengt mij naadloos bij de eye catcher van mijn tenue: een prachtig mouwloos hemdje van Sienna met een frivole, zomerse print en een donkerblauw kraagje waar ik helemaal dol op ben. Het hemdje steek ik in mijn short om een rechte, horizontale aflijning te creëren zodat het geheel er wat minder pyjama-achtig uitziet. Mijn rode loafers van Sacha met slangenreliëf moeten er maar bij passen, aangezien ik over weinig ander zomerschoeisel beschik.

Pyjamabroeken

Je zo licht mogelijk kleden gaat eigenlijk niet om hoeveel je blootgeeft, maar om welke stof je draagt. In lichte stofjes zoals deze kan je huid goed ademen en hoef je niet gauw te vrezen voor zweetplekken. Ook de ‘pyjamabroeken’ die nu erg populair zijn, zijn ideaal om hoge temperaturen te trotseren zonder dat je blote billen zich als zuignappen aan je stoel gaan hechten. Bovendien vind ik dit soort textiel erg classy, een echte win-win dus voor een hete werkdag. Laat die zomer maar komen!

zomeroutfit op kantoor

© Elise Cordaro

Wat je nog leuk zou vinden

8 Opmerkingen

Myriam 4 juni 2015 - 09:28

Mooi!! Hoop dat je het langer aan zal kunnen deze zomer dan de tot nu toe beloofde enkele dagen 🙂

Reply
Mysig 5 juni 2015 - 12:05

Dat hoop ik ook! Extra genieten dus vandaag 🙂

Reply
sienwevers 4 juni 2015 - 20:20

Wow, super toffe outfit!

Reply
Mysig 5 juni 2015 - 12:06

Dankje!

Reply
Van Eynde Ingrid 4 juni 2015 - 20:51

Mooie kleurcombinatie, schoentjes zijn ook leuk, een echte zomerse look !

Reply
Mysig 5 juni 2015 - 12:07

Bedankt 🙂

Reply
Sigrid 7 juni 2015 - 16:49

Wauw, zo’n mooie outfit, helemaal mijn stijl! Ik had al eens gegoogeld, maar ik kan noch het bloesje vinden in die kleur, noch de short. Zo spijtig… Als je ooit die kleren niet meer wilt, ik koop ze heel graag van je over, haha!

Reply
Mysig 7 juni 2015 - 20:00

Haha ok, dat is genoteerd 🙂 Jammer dat je het niet online kan vinden. Op de website http://www.siennagoodies.com zijn nog wel andere leuke topjes te vinden in dezelfde stijl.

Reply

Laat een opmerking achter