Home culi Maak zelf heerlijke confituur

Maak zelf heerlijke confituur

door Mysig
Confituur

Bij gebrek aan een uitgebreid cadeaubudget, schenk ik tegenwoordig zelfgemaakte pakjes. Eén van mijn favoriete DIY-cadeaus is zelfgemaakte confituur. Vooral tijdens de afgelopen feestdagen heb ik die rijkelijk heb weggeschonken. En ze viel in de smaak!

Leuke en eenvoudige confituurrecepten vond ik bij Madam Confituur. Mijn voorkeur ging uit naar peren-gemberconfituur, framboos-granny smithconfituur en als specialleke koos ik avocadoconfituur. De peren-gemberconfituur bleek een echte topper te zijn.

De glazen potjes en de etiketjes kocht ik bij Dille&Kamille.

Wat je nog leuk zou vinden

1 Opmerking

Fruitige havermoutkoekjes | mysig 1 maart 2015 - 18:32

[…] bij, maar dit keer heb gekozen voor frambozen. Je kan uiteraard ook ander fruit gebruiken, of zelfs confituur. Maar daar zit dan weer enorm veel suiker in. In dit recept zit geen bloem, geen suiker en slechts […]

Reply

Laat een opmerking achter