Home mind #boostyourpositivity: favoriete quote

#boostyourpositivity: favoriete quote

door Mysig
#boostyourpositivity

Gisteren ging de #boostyourpositivity challenge van Danone van start en ik heb besloten om mee te doen. De challenge van vandaag is: post je favoriete quote, dus bij deze :

crack_in_everything

“There’s a crack in everything, that’s how the light gets in” van Leonard Cohen is op dit moment mijn favoriete en meest gepaste citaat. Het afgelopen jaar is namelijk een bumpy ride geweest. In ons huishouden, waar de chaos zegeviert, hebben de cracks tot een soort van breekpunt geleid. Maar crisissituaties hoeven niet negatief te zijn. Ze geven je de kans om je leven om te gooien op een positieve manier. Voor ons is het moment aangebroken om na te denken, veel te praten en samen knopen door te hakken. En het licht, dat begint al binnen te vallen.

Wat je nog leuk zou vinden

Laat een opmerking achter